Midsommar hos mormor

Vi var bjudna till Tottans mormor på midsommar. Blev jätte trevligt. God mat och trevligt sällskap. Gud vad man åt. Och även snaps till sillen blev det. Men bara en faktiskt. Även denna dag hade vi fint väder. Helt otroligt. Brukar ju regna annars tycker jag.

Hjälpte till lite i köket


Då var det snart mat

Gissa om den här var god...

Skål och glad midsommar


Mina tjejer




LOVE

Lekparken i stan med barna

Dagen innan midsommar var vi i stan med tjejerna så dom fick leka lite. Var ju så fint väder och dom har satt upp en ny gunga där med. jätte roligt.








Även vi vuxna hade skoj ett tag faktiskt.

Love


Min melon

Glömde ju lägga upp den här! HAHA

Lång dag

Idag hade jag lovat barna att vara hemma. Trodde det skulle bli en jätte tidig morron men inte då. Dom väckte mig vid 9 ca. Dom satt och titta på tecknat. Så söta så och duktiga. Vi åt frulle och sen fick dom glass. hehe. Sen åkte Emma och lekte och det fanns ingen hemma som Emi kunde leka med så hon har hjälpt mig hemma med tvätt och Nåna och lite så. Strax kommer kärleken hem och då ska vi in till stan. Bolaget klart. Midsommar imon. Ska till hennes mormor. Ska bli trevligt. Sen har jag lovat Emi att få leka i parken.

Sen har kattungarna börjat springa runt här nu. Det går så fort från det att dom kommer ut tills dom klarar sig själv. Dom är så söta så.

Nu sitter jag här och äter lite nättmelon. Underbart gott.

Slänger in lite olika kort den här gång!

Love


Emma har trist.... ;)


Emi tyckte det var jätte roligt. ;)


Smirre& Yris


Tankar

There is only one happiness in life.
To love and be loved



                    
 
We can onlye be what we give ourselves the power to be                                                                                                                 

Every dream comes whit wings.


Frukost

Hehe, hade en jätte nyttig frulle idag. Palla inte fixa och dona. Snabbt och lätt liksom. ;)



Börja med glass först klart.

Love

Jag och barna

Äntligen är solen på väg tillbaka. Idag blir det att hänga ut tvätt skulle jag tro. Ska ta och byta gardiner idag. Blev ju inte av sisst jag skulle gjort det. Men känner att jag har lite energi idag. Har tömt min mobil på lite bilder. Tänkte sätta in bilder på mig och barna som vi tog när dom sluta skolan.

Jätte fina som alltid. Barna alltså! Ler.

Känner att jag har lite torka i hjärnan nu så jag måste försöka komma på vad jag ska skriva här dom kommande dagarna.......  

                   Love












Ögonbryn

Jaha, igår var jag och färga mina ögonbryn och fick dom plockade. När man satt där med färgen så såg man ut som en icke svensk. LER. men sen resultatet blev dessto bättre tyckte jag. Tog kort på förr och efter. Lite suddiga blev dom men men. Min kärlek klippte sig med men fick igen chans att ta kort på henne men skam den som ger sig liksom.











Aj aj aj

Fick mina jävla grejor igår. Har så ONT i magen nu. Pallar inte många knop idag inte. Sitter och pratar med min lilla loppa Jasmine nu. Gud vad jag saknar henne. Hon börjar bli stor. Gud vad mycket man missar.

Äntligen har det slutat regna här. Alltså det har kommit skit mycket vatten. Fick vatten i källartrappen och översvämning på gården.
Men nu är det på väg att rinna bort så vi får hoppas att det inte kommer mer nu.

Sen var vi och köpte en tv igår. Så nu äntligen har man stor tv igen. Skönt. Dåligh syn som jag har så såg jag ju fan i texten på den lilla tv som fick lov att använda...

Kattungarna växer. Och allt flytter på här hemma annars.

Love

Syster

Vi är långt bort från varandra. Men något sätt så känner jag din närvaro och energi från dig. Du går med mig vart jag än går och vad jag än väljer. Älskar dig så mycket min syster och är lycklig om du är lycklig. Ingen kan ta ifrån oss det vi har och ingen kan förstå oss som vi förstår varandra! Saknar dig såååååååååååååå hääääääääääär mycket!!!:)


Love

Moheds marknad

Hade ju lovat barna att åka på marknad. Fast det regna och var kallt ville dom för alla pengar i världen åka. Sagt och gjort. Börja med att vi fick betala 20 kr på pakering sen väl där inne så gick det några 100 alltså. Lottor, karusel och sockervadd och godis och en liten bugare till mig. Gumman köpte sig brända mandlar. Men gud vad liten marknaden var alltså. Trodde faktiskt den var större. Men nu vet jag ju det. Emma och Emi blev fotade av kuriren så vi får ju hålla upp ögonen efter dom i tidningen. Roligt för dom! :)

Jag och min firefly köpte oss nya pircingar till örat. Jag har bara inte fått i mitt än. Måste töja ut mitt hål först. Men som sagt allt går!!! ;)

Nu väntar en lugn och skön kväll med barna.

Love













Så, det var marknaden det. efter dom hade hoppat och åkt så fick vi åka hem för då var dom så våtta så dom frös. Men dom hade roligt och var lite nöjda iaf. ;)

Och min frisyr





Sen har ju min kärlek köpt en nu mobil.... Sonyericsson..... Lite avis är jag allt! :)


Skolavslutning

Jaha, då var det sommarlov för barna. Men blir ju fritids ändå klart. Men alla läxor slipper dom ju. :)
Vädert var väl inte det bästa men det var uppehåll iaf. På kvällen kom regnet. Under dagen var vi på mc då dom önskade det.
Sen var det klippning för min del. Har äntligen hittat en som fattar hur jag vill ha mitt hår. Härligt.

Emma klass sjunger lite


Och så lilla Emelies klass.På mc.....

Jaha, man ska stoppa i munnen!!!!

Läkarbesök

Gud så skönt att det är över nu. Var på hälsoundersökning i morse. Blää. Dom tog 6 st rör på mig. AJ AJ AJ. Tycker inte alls om att få nål i armen, men mitt hjärta hade tagit ledigt just över den tiden så hon kunde följa med mig. Och tur var det, för jag försov mig. Hjärtat ringde 09:15 till mig och jag skulle vara där 09:30... Oj oj, nu blev det brottom. Upp och slängde på mig kläder och gumman hämta mig. Dom tog även sockret på mig men det var tydligen bra. Skönt att något är som det ska! Nu är det bara att vänta till man får hem svaren i brevlådan. Kunde ta några veckor sa dom. Just trevligt att behöva vänta så länge liksom. Dagens sjukvård!! ;)

Examens kläder till tjejerna

Idag var vi iväg på stan och köpte kläder och skor till tjejerna. Nya kläder till examen så klart. Gick ganska smidigt och fort faktiskt. Dom drog på sig allt när dom kom hem och dom var så fina så. Blivit stora tjejer nu. Hoppas bara att det är finare väder på fredag..


Min rabatt

Nu äntligen är min rabatt färdig. Personligen tyckte jag det blev ganska nice faktiskt. Hoppas att övriga i familjen gillar den med.

Ska sätta solrosfrön där. Spännande.



Har ju vart morsdag!

eftersom det är lite, men bara lite långt att åka till min familj i skåne så var vi bjudna till Ulla-Majt. Tottans mormor. Fick hallontårta och kaffe. Jätte trevligt och gott var det. Hade ju tur med vädret den dagen.

MormorMormor är så nöjd och glad!Fick rosen av oss


Gissa om det var varmt alltså, men gud vad god tårtan var. Hemma gjord såklart!


Jupp, varmt. Generationer. Gulligt eller hur?

Min kärlek på parsonalmiddag

Ja, dom var iväg i Bollnäs på ett fint ställe men minns klart inte vad stället hette. Men hon tog lite bilder så jag tänkte lägg upp några här. Hon var så fin min kvinna när hon blev hämtad.



Snygga TottanMin kvinna. Bara min! ler


Blev en grogg hemma hos vad hon nu heter!MEN, snabb grogg hann dom allt med innan.Ler



Hälften av det galna nä jag mena glada gänget!!Och så det galna eller jag menar det glada halva gänget.


Och så var det andra halvan!Och så andra halvan



Och vilken mat alltså. Självklart Norrlands Guld!Min kvinnas mat den kvällen. Tre olika lax med såser och lite grönt såklart! MUMS

Städa hela dagen

Jaha, då var det söndag. Gigg och glad. Tottans mormor kom vid ett och noga som jag är så vill man ha det fint tills dess. Bara att ta tag i snabeldragen och börja röja. Hon kommer med blommor till oss som vi ska ha på bron och sätta ute. Hon är så söt så. ler.

Sen har jag och mitt hjärtat en extra dag för oss själva. Barna kommer först i mon kväll. Micke ska iväg och jobba i två veckor så han ville ha dom en dag till.

Kattungarna växer och blir stora. Fyra st. Först kom Doris med bebisar sen lite drygt en vecka efter så kom lilla Edith med bebisar. Två var. eller ja, Doris fick fyra men två av dom fick Tottan ta bort då dom hade spalt. Hemskt.

Sen det det jävligaste. Vår tv small igår. POFF. Lukta illa allötså. Så nu har vi ingen tv. Eller jo, vi fick låna emis lilla lilla tv. Men dålig syn som jag har så måste jag ju nästan sitta i den för att kunna se nå! GARV.

Nä, nu ska jag dra igång dagen här. Hör mitt hjärta är i full gång redan.


LOVE







Lillkillen


På stan

I morse åkte jag in till stan för jag skulle träffa min läkare. Var ute i god tid. Gillar inte att stressa liksom. Satte mig på ett fik som heter Tewe's. Skit trevliga och underbart god chockolatte. Hade även med mig block och penna.Givetvis tog jag lite bilder. Måste ju ha något att lägga ut här! ler. Satt och skrev lite ute i det fria som jag tänkte lägga ut här med. Men det kommer nog i mon eller nå. Får se vad jag hinner. i morgon är mitt hjärta ledig så då ska vi åka in till Maria och umgås lite samt att jag ÄNTLIGEN ska få prova spikmatta! Häftigt.
Nu sitter jag här själv då mitt gull är ute på middag med arbetskamrater. Några som skulle gå i pension.... Känns som om jag skulle vilja göra det ibland! Ler.

Jo, sen har min yoga film kommit med. Ska ge mig på det. Jupp. Två andra filmer med, men det går jag inte in på! ;)

Lägger upp lite foto nu iaf så kommer jag med mer senare!


Love







Min chockolatte



                                                                                  Ser det ut som jag har trist eller?      
                                     När jag väntar på min kärlek på hennes jobb


Poesi

Låt mig andas.
Kom och rör min själ.
Mitt innre. Hela mig.
Ta mig med dit jag aldrig varit förut.
Där det är varmt och tyst.
Där det bara finns du och jag.                                                                                   
Bara lugnet!



                                                             




                                                                                                                          Kom ta min hand.
                                                                                                                          Våga vandra på min osäkra sig.
                                                                                                                          Med mig vid din sida.
                                                                                                                          Låt oss tappa kontrollen ihop.
                                                                                                                          Följa stigen dit den leder.
                                                                                                                          Bara vandra i tid och rum så länge vi har
                                                                                                                          varandra! 
                                  
                     Love

Måndag den 1 juni

Syster min har åkt hem och det är så otroligt tomt utan henne. Sitter här nu och solen tittar in genom våra smutsiga fönster. Skulle kanske ta och putsa dom!? Hmm, kanske om en stund. Tihi. Har vart ute med Nåna och badat henne i vattenslangen. Gud vad hon älskar det. Så vartm för henne nu. 34 grader ute liksom. Puh... En annan får klä av sig. Barnlediga den här vecka. Får väl se om man åker till Maria och testar hennes nya spikmatta. Häftigt. Har börjat lära mig yoga med av syster yster. Bra för kropp och själ sägs det så jag lär väl märka det....


Ska fortsätta här nu med vad de nu än blir!!!

Love  






på pizzan med syster

RSS 2.0