Semester

Nu min kära vänner tänker jag ta en lång paus från mitt bloggande. Kommer ta massa foto och roliga intryck och alla upplevelser kommer jag lägga ut här när jag har ny kraft och energi för att blogga. Ha en underbar sommar alla.

LOVE

Mosart. R.I.P

Aldrig för jag känt så mycket sorg och smärta som nu. Jag älskade dig så. Jag är arg. Jättearg. Jag gråter så många tårar utav blod nu när du lämnat oss. Du var den underbaraste katt man någonsin kan tänka sig. Du titta på oss och var så mänsklig. Du lämnar många spår efter din död. Mitt minne kommer alltid finnas efter dig  i vinden. Ångesten i bröstet tynger mig hårt. Jag hoppas du får vila tryggt under alla dessa ängla vingar som väntar på dig. O jag vet att det är sant.  Du är en del av mig i allt.
Vad jag än gör, hur jag än mår. Finns du med mig, varje sekund o minut. Vila i frid min Mosart. Spring och lek och njut där du är så ses vi när tiden är inne!!

Älskar dig nu och föralltid!!... 


Vår dröm

Tänk när tiden kommer då vi kan köpa vår hoj. Min kärlek drömmer så om att kunna ha en hoj igen. Jag vill så gärna att hennes dröm ska bli förverkligad. Har ju vår bil till salu så vi får väl se. tihi.
Här är vår dröm iaf.


Min kärlek ganska trött

Igår kom min kärlek hem efter en arbetsdag. Gissa om hon var trött. Jag satt å titta på M.J. Hans begravning. Sogligt. Men iaf så somna hon i sängen och var så in packad så hon såg ut som en vårulle med ett huve. Var ju bara tvungen att ta ett kort. Mm, jag gillar att foto. Hehe. Men kolla här. Sör hon är va!?

Besök av Yvette och grabbarna

Jag bjöd hem vår lilla vän Yvette(jaha) och hennes grabbar på fika. Jag grädda pannkakor och gjorde jordgubbsgrädd med färska gubbar. Gissa om det var mumsigt. Garbbarna verkade nöjd iaf. Det blev vi nog alla. Vi träffas inte så ofta så då får man locka henne med något gott! HAHA. Vi hade jätte trevligt iaf. Tog lite kort så klart. Hennes grabbar suckade å sa- Säg inte att du är som morsan, en bloggnörd. GARV. Dom är ju bra härliga alltså. 


Änglarna

Den här dagen var vi å bada på stranden i Mohed. Vi åkte kana och hade det jätte mysigt. Sen tog vi lite fika i kiosken. Emi ville ha mat men emma hon ville allt ha glass.  

Världens par

Är vi inte fina ihop så säg. Har aldrig vart så här lycklig och trygg förut. Jag älskar verkligen min kvinna. Hon förstår mig som ingen annan. Tack för att du kom in i mitt liv. Vad hade hänt om jag inte träffat dig? Hörde många ggr att det finns alltid någon för alla. Men mina förhoppningare höll på att rinna ut i sanden. Men så plötsligt fanns du där. Mitt livs kärlek. Nu är det jag som säger att det finna en för alla! ;)

Mina godingar.

Så underbat väder ute var det den här dagen. Vi var ute hela dagen och min kärlek tog en liten paus och myste med vår lilla Nåna. Dom är så fina ihop. Jag blir så glad när dom kelar tillsammans. Känns skönt att dom tycker om varandra. ;)


Avslutning på dansen

Då var det uppehåll på dansen nu. Jag hade lovat att baka en tårta till oss. Och vad blir det om inte en jordgubbstårta. Jag var lite orolig att dom inte skulle tyck aom den och att den skulle vara för torr eller någoto. Själv tyckte jag att vaniljkrämen vart för tjock. Men dom sa dom gillaa den och hör och häpna, den tog slut. Tur att alla var nöjd och glada.


Så var det ju blommorna

Jag tog tag i det här med blommor och jord. Jar tycker faktiskt om det ganska mycket. Man skapar något liksom. Sen om man inte vill ha jord under naglarna så kan man ju alltid ta gynhandskar! HAHAHAHA....



 Dom står nu vid vår infart så vckra!! ;)

Sätta ihop grillen

Jaha, kärleken ville sätta ihop grillen och jag planterade våra nya blommor i dom nya krukorna som vi med köpte. Fatta att det var hur många skruvar som helst till den jävla grillen. Tog henne typ två timmar. Sen när den var ihopsatt så kom vi på att trädet måste ju åljas in. Så jag skruva av det dagen efter å olja in dom. Men gud vad bra den var. Och grilla så super bra kyckling.


Lite frustre´rad tror jag. puss


Hon är duktig min kärlek..

Och, så här blev den. Dune

Kärleken äter

Vi hade vart i Bollnäs och handlat lite. Kläder och en ny grill och lite smått å gott. Sen när vi var på väg hem igen så stanna vi på Max för att äta lite. Min kärlek ville ha sin goa, underbara, fatastiska lökringar. Och gissa om hon njöt av dom. Jag var ju bara tvungen att ta kort på henne. Så dom kommer här sen kommer det lite andra bilder.

Hihi, Hon är bra söt min kvinna.

Äntligen

Nu äntligen efter 32 år så har jag hittat mitt sätt att slappna av på. Får en inre frid och känner lugnet svepa över mig. Syster visa mig yoga och Maria mattan. Tack tack. Våga prova. Det är en total upplevelse.


Party

Då var det äntligen dax. Den 27/6 var vi hos Carina och grilla och parta lite. Maria kunde bara då. Sen var det jobb hela sommarn för henne. Så vi tog ju klart den lördagenm då. Var jätte god mat och gott sällskap. Härligt väder och happy humör. Klockan ticka på och helt plötsligt var det dax att göra stan. Vi åkte till krysset och hade så jävla roligt.


Cooling!

Min sötnos, lite onykter innan maten! ;)

Så har vi goa Maria här. Glad som fan! :)

Och vår värd Carina! ;)


Vår egen lilla grillmästare Mattias

Jag hade med mig Whisky som jag bjöd på. :)

Ja du älskling! Mys på! ;) Men ser att det vart vatten för din del! LER


Så var det mat time. Bra jobb Matte


Sen var de vist lite dans med. Line dance så klart.


Hej å ho... Jävla vad duktiga vi är

Ja sen fortsatte vi ute!

Sen var det dax att åka. Drack upp våra glass och for iväg, hade tyvärr inte med mig kameran ut.

Love

RSS 2.0